כאבים חזקים מזה שבוע בשן 27

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/03/2016 | 20:34 | מאת: בן

מזה כשבוע אני סובל מכאבים חדים בשן 27 שמקרינים לאוזן. אין רגישות לקור וחם אלא כאבים בזמן דחיסה. מדובר בשן שעברה בעבר הרחוק טיפול שרש ולפני שנתתים בוצע כתר. הייתי אצל הרופא 3 פעמים. בכל פעם צילם מספר צילומים וטען שאינו רואה דלקת כלשהיא בשורש. היום החלפתי אנטיביוטיקה לדאלאצין 300 מ"ג . אני חסר אונים כי הרופא אינו מצליח לאבחן מה מקור הכאב גם לאחר הסרת הכתר. האם יש בדיקות אן צילומים היכולים לחשוף את המקור לכאב? מה עושים ? הצילו?

בן שלום נשמע סבל אמיתי. לצערי קשה לעזור דרך הפורום. כדאי להדיע ליעוץ אצל מומחה לטיפולי שורש . לשאלתך לפעמים כשרנטגן לא עוזר עושים סיטי, אך בדרך כלל לא נדרש. הרבה בריאות

מנהל פורום טיפולי שורש