חידוש טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

17/03/2016 | 16:52 | מאת: מרגלית

האם שן שעברה חידוש טיפול שורש אצל אנדודנט יכולה להשאר רגישה מהסיבה שטרם עברה שיקום ואינה משתתפת בעבודת הלעיסה ? זו ההשערה של המומחה לטיפול שורש שלי שאומר שעלי לשקם אותה ורק אז אפסיק להרגיש רגישות בלחיצה כי אז היא תהיה פעילה. אציין שהוא בדק אותה וצילם. שאלתי את השאלה הזו כשאלת המשך אל לא הצלחתי אז שואלת כאן שוב...

מרגלית שלום הייתיפחות חושבת על תפקודה בלעיסה כמו על דחיסת מזון ודלקת חניכיים בגלל שהאנטומיה של סתימה זמנית ואםילו מבנה לא בהכרח מיטיבים עם החניכיים. הדרך לבחון תיאורי זו היא להתקין כתר זמני על המבנה ולהמתין מספר שבועות. עד העלמות הסימפטומים

מנהל פורום טיפולי שורש