מה מיוחד בטיפול שורש??

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

23/02/2016 | 22:38 | מאת: אתי

שלום לפניי חודשיים עברתי עקירת שן יש לציין שלפניי 5 שנים טיפלתי בשיניים טיפולי שורש וכתרים בכל הפה כאמור לפניי חודשיים כאב פיתאומי שאין לתאר את עוצמתו עברתי עקירה וקבלתי טיפול אנטיביוטי אך לצערי הדבר הסתבך לאוסטומיאליטיס קשה ואשפוז של שבועיים בביהח עכשיו פניתי לרופא שיניים להמשך טיפול אך אמר שהוא לא לוקח סיכון והפנה אותי למומחה בטיפולי שורש הסביר שזה טיפול שורש מיוחד והמחיר הוא 2500 שקל טיפול שורש חוזר האם זה המחיר המקובל ? ולמה לא כל רופא שיניים יכול לעשות טיפול כזה מה מיוחד בטיפול במה שונה מטיפול שורש רגיל ? אנא עזרתכם יש לי כמה שיניים לטיפול כזה איך עומדים בתשלומים לעזאזל???

אתי שלום מומחה לטיפולי שורש הוא מי שעבר התמחות באוניברסיטה של 4 שנים נוספות מעבר ללימודי רפואת השניים. ככזה מומחה מכיר את מגוון הבעיות שקשורות לתחום , וידע כיצד להתמודד אית וכן ציוד יעודי לתחום . אני מאמינה שאחרי זיהום כל כך קשה ( ולא אופייני ) הרופא רוה להגן עליך מארוע נוסף מסוגו. 2500 שקל הוא סכום ממוצע בקרב מומחים . המחירים נעים בין 1800 ל3500 . מקוה שקיבלת תשובה מלאה לתהיותייך אל תהססי לפנות שוב והעיקר הבריאות

מנהל פורום טיפולי שורש