האם לעשות טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

22/02/2016 | 08:23 | מאת: זאב גרבר

שלום, בוצעה סתימה בשן בעקבות כאבים. הכאב המשיך וכעבור שבועיים הלכתי שוב לרופא השיניים. הרופא רשם מוקסיפן והפנה לטיפול שורש. לאחר נטילת המוקסיפן הכאב נעלם. כרגע אין כאבים כבר יותר משבועיים. האם טיפול שורש כרגע הוא חיוני? האם יתכן נזק אם לא יבוצע טיפול שורש? בתודה מראש זאב גרבר

זאב שלום קשה לענות בלי לבדוק את השן , אבל בדרך כלל טיפול אנטיביטי אינו פתרון, והוא יכול לתת מזור זמני בלבד. אם היה צורך בטיפול שורש לפני האנטיביוטיקה יש צורך בו גם היום . אם לא תעבור את הטיפול , השן תעבור נמק ותזדהם . הנ"ל יוביל לכאב נפיחותוהרס העצם הסובבת את השן . לסיכום אם הרופא אבחן צורך בטיפול שורש , כדאי לבצעו . הרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש