היפנוזה ועוד

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

15/02/2016 | 22:04 | מאת: טלי

רופא שלח אותי לקולגה שלו על מנת שאעשה שני טיפולי שורש תחת היפנוזה כי לטענתו אני לא משתפת פעולה... אאבל העניין הוא שהדבר שהכי מפחיד אותי אצל רופא שיניים זו ההרדמה, רק אני רואה בזווית עין את המזרק אני נלחצת ובוכה.., לפי מה שהרופא שלי הסביר לי גם בטיפול תחת היפנוזה יהיה חייב להרדים את המקום ע"י זריקה... אז מה עשינו בזה? האם יש איזשהו תחליף לזריקה הזו? דבר נוסף, אני עכשיו בשלב שממש כואב לי באזור של שתי השיניים האלה... קראתי בגוגל שאחרי כמה זמן של התמהמהות בטיפול השן החולה עוברת נמק ומפסיקה לכאוב. אחרי כמה זמן זה קורה? האם יש סימפטומים מקדימים? מה אמורים להרגיש לפני? איך אני יכולה לדעת אם אני קרובה לזה או לא?

טלי שלום בואי נעשה סדר: אין חלופה לזריקת הרדמה תחת היפנוזה ( אולי גם בשימוש בגז צחוק). יהיה לך יותר קל לקבל את הזריקה מבלי להכנס ללחץ . אכן שן שעברה נמק. מפסיקה לכאוב אבל ההפסקה היא זמנית! ההרס נמשך והכאב יחזור בעוצמה גבוהה. ולכן המתנה היא לא פתרון . הרבה בריאות ובהצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש