חומצה אוקסאלית

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/08/2000 | 01:27 | מאת: צביקה

מה ידוע על טיפול בנשים עם בעיות משקע של חומצה אוקסאלית, מה מותר ואסור לאכול והיכן כדאי לעבור בדיקה וטיפול בנושא. תודה!

28/08/2000 | 16:14 | מאת: ד"ר קובי שדה

עודף חומצה אוקסלית - היא מחלה גנטית המתבטאת בהצטברות משקעיים גבישיים של החומצה בכליות וסכנה להרס שלהן. אין זו מחלה אלרגית או חיסונית אלא מחלה מטבולית המטופלת על ידי מומחים לכליות ולמחלות מטבוליות. נסה להפנות שאלה זו לפורום רפואה כללית, לפורום ילדים או לפורום התזונה. באתר http://www.ohf.org/med-info.html תוכל למצוא חומר על הנוש כולל הפנייה למתכונים מיוחדים לחולים. בהצלחה

02/09/2000 | 07:38 | מאת: צביקה

אלפי תודות בשם ידידה אעביר לה ואשמח לדווח על תוצאותץ כל הכבוד!

02/09/2000 | 02:49 | מאת: אסתי קליגר

חשוב להשתמש בתובפי מזון על בסיס טבעי. +ניקוי הגוף צרי קשר ונעזור לך.

05/09/2000 | 00:43 | מאת: צביקה

תודה על תגובתך! לאן לפנות? טלפון, מרכז רפואי, היכן להשיג אותך? שוב תודה...

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה