אלרגיה בן 3

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/07/2016 | 20:20 | מאת: חוה קנפו

היי, האם לבן 3 יכולה להיות אלרגיה לגומי? שמתי לב שנורא מגרד לו בישבן לאחר ישיבה על משטח גומי למניעת החלקה באמבטיה..עד לפני שנה בערך שהיה עם מוצץ תמיד היתה גם אדמומיות נוראית מסביב לפה. יש לציין שבהריון מחודש שישי היתה לי אלרגיה בכל הגוף ואקזמה בידיים שליוותה אותי שנתיים עד שהבנתי לבד שאני אלרגית ללטקס, בלונים ואבוקדו..האם יש קשר בין הדברים? תודה מראש חוה

31/07/2016 | 09:04 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן ייתכן אלרגיה לגומי גם בגיל שכזה. לנוכח ההיסטוריה שלך כדאי לבדוק אלרגיה ללטקס גם אצלו - זה חשוב. אתם מוזמנים למרפאתי לבדיקה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה