שקי שינה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/12/2015 | 08:55 | מאת: אור

שלום, אני אלרגי לאבק, יש לי אסטמה ואלרגיה לחתולים. בבתי מלון אני מבקש במיוחד כריות סינטטיות, כי כריות עם נוצות גורמות לי לקוצר נשימה. בדקתי את נושא שקי השינה, ושמתי לב שרובם אם לא כולם מכילים נוצות. באף טיול לא היה לי התקף אסטמה, האם זה יכול להיות קשור לסוג הנוצות? אולי לאזור המאוורר והקירבה למערכת הנשימה של הכרית? תודה, אור כהן

30/12/2015 | 17:22 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה לנוצות היא נדירה קרוב לודאי שאתה אלרגי לאבק ולא לנוצות האבק ובעיקר קרדית האבק חודרים למצעים ולכן גורמים לאלרגיה הוועץ ישירות ברופא אלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה