אימונולוגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/06/2015 | 12:06 | מאת: נלי

ד"ר שלום רב, ברצוני לדעת לפי הנתונים הבאים האם יש צורך בייעוץ ע"י רופא או האם ערכים תקינים. כרגע אני שבועיים אחרי אשפוז עקב ירידה פתאומית בשמיעה דו"צ- אשפוז וטיפול ע"י סטרואידים פומי, כמו כן לפני שנתיים גם אותו סיפור. חשד של הרופאים למחלות אוטואימוניות. בדיקות דם שנשלחתי הינם: C3 114 ( ערכים בין 90 -180) C4 21 ( ערכים בין 10- 40) C-REACTIVE PROTEIN 0.07 RHEUMATOID FACTOR 9.75 ANTINUCLEAR Ab_(ANA) Negative DNA (ds) Ab 2.0 IU/ml ( ערכים בין 0-6) ANTI-MYELOPEROXIDASE +ANTI PROTEINASE 3 0.2 ESR 12 mm/h ( ערכים 2-37) הודה לתשובה מהירה

29/06/2015 | 13:35 | מאת: ד"ר קובי שדה

איני מפענח בדיקות במקום הרופאים ששלחו את הבדיקות... חזור לרופא ששלח את הבדיקות לשם המשך ייעוץ בכל מקרה לא נראה שיש מקום לדאגה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה