שיעול ללו הפסקה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/02/2014 | 17:29 | מאת: זמירה

שלום ד"ר יש לי בעייה.בני בן 11.5 משתעל ללו הפסקה מזה חודש שני.בדיקות,שנערכו,כמו בדיקת דם ,רנטגן.לא מצאו שום דבר.בחודש ראשון קיבלנו סטרואידים במשך 5 ימים. היה יותר טוב.אחרי חודש עוד פעם הכול חזר.הינו אצל אלרגולוג מצאו אלרגיה לצמח לענה, אצל רופא רהיות -כלום. לא יודעת מה לעשות. ילד משתעל ללו הפסקה.מבקשת הצעה.תודה

24/02/2014 | 09:20 | מאת: ד"ר קובי שדה

שיעול אלרגי יש לטפל כמו באלרגיה של דרכי הנשימה , הבדיקה האלרגית פחות חשובה בשלב זה - עליכם להגיע אליי או לכל רופא מומחה לטיפול קראו על שיעול כרוני באתר שלי www.allergynet.co.il ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה ואסתמה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה