קרדית האבק
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
שלום רב, אני בת 32 סובלת כל חיי מאלרגיה לקרדית האבק. יש שנים שזה לא מופיע ויש שנים שכן. עכשיו זה כן חזר כנראה בגלל עצבות עמוקה עקב אבטלה מתמשכת והשאלה שלי זה מה לעשות. אקרדסט זה נורא יקר. האם יש תכשיר אחר שעושה את אותה פעולה? קבלתי לורסטין מהרופא המטפל אך ללא הועיל. רינוקורט גם כן כבר לא עובד עלי. שעולים כמו "נביחות" בעיקר בלילה (ה"לילה" מתחיל שהשמש שוקעת משום מה..) ולפנות בוקר אני מתעוררת עם התקפים חזקים. ככה זה כל חיי בתקופה זו של השנה. אני בקושי מעיזה לצאת מהבית כי אנשים נבהלים מהשעולים הללו. אודה לך אם תענה לי.
נשמע כמו אסטמה אלרגית, את חייבת טיפול בהתאם. לורסטין ורינוקורט הן תרופות חלשות עם השפעה מוגבלת - מדוע שלא תפני לרופא אלרגיה ?!
תודה. מה זה "אסטמה אלרגית"? האם אתה מכיר אלרגולוג מומלץ באזור המרכז או מרפאה מסוימת? לאן בדיוק לפנות ומה אני אומרת לרופא משפחה, איזה הפניה מבקשים. מחכה לתשובה, תודה.