אלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

02/07/2013 | 11:38 | מאת: ליטל

שלום, התי בת 3.3 אלרגית לחלב ויכולה לאכול רק גבינה צהובה וקוטג, ללא תגובות. יכול להיות שיש לה דלקות בשתן בגלל אכית מוצרי חלב? גם הילדה השניה שלי בת 3 חודשים אלרגית לחלב. רציתי לדעת האם זה משהו תורשתי?למה לשתיהן יש אלרגיה לחלב?

03/07/2013 | 10:24 | מאת: ד"ר קובי שדה

אם קיימת אלרגיה של ממש לחלב ולא רק איסבילות ללקטוז הרי שמתן מוצרי חלב עשוי לגרום לתופעות לואי בעיקר פריחות אך גם בעיות עיכול ולתיאורטית גם בעיות בדרכי שתן ( אך באופן נדיר מאד) . אלרגה היא נטייה משפחתית , לא מדובר בתורשה ישירה אבל תתכן אלרגיה מסוגים שונים בחלק מבני המשפחה . פנו ישירות לרופא מומחה לאלרגיה לייעוץ והכוונה יש כיום אמצעים למנוע מבני משפחה לפתח אלרגיה נוספת - ואפשר היה להנחות אותך לגבי זה קראי עוד על אלרגיה חלב באתר www.allergynet.co.il ב ה צ ל ח ה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה