אלרגיה בדרכי הנשימה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

28/01/2013 | 12:48 | מאת: צפונית

אני סובלת מנזלת אלרגית כבר לפחות 10 שנים. בשנים האחרונות התפתח סינוסיטיס כרוני ללא פוליפ, שיעול כרוני שטופל במשאף סימביקורט ולפני כארבע שנים פרצה וסקוליטיס צ'רג שטראוס. כרגע הוסקוליטיס במצב שקט ואני לוקחת תרופות ונמצאת במעקב. עשיתי טסטים לאלרגיה ולא נמצא כלום, עשיתי בדיקות רסט ולא נמצא כלום. מה עוד אפשר לעשות כדי לאתר את מקור האלרגיה? האם לא מדובר באלרגיה וכל התופעות קשורות לוסקוליטיס?

29/01/2013 | 13:46 | מאת: ד"ר קובי שדה

בתסמונת שרג שטראוס מדובר בתגובה דלקתית של נזלת ואסתמה שיוצאת מכלל שליטה עד כדי דלקת קשה של כלי הדם וכדומה מעבר לטיפול בדלקת עצמה חשוב לבדוק בעיקר גורמים אלרגיה חזקים כמו למשל אלרגיה לטריות עובש למשל ולכן אנו מבצעים בחלק מהחולים שלנו בדיקות מיוחדות לכך, אך לא תמיד קיים גורם אלרגי. בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה ואימונולוגיה

01/04/2014 | 14:56 | מאת: צרג שטראוס

האם יש תרופה אחרת מלבד פרדניזון כדי להתמודד עם המחלה? וכיצד אפשר להמנע מתופעות הלוואי של הכדור?

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה