פריחה סביב הפה - ויטמינים וחליטות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/01/2013 | 20:47 | מאת: גל

שלום רב, ביומיים האחרונים בני בן השנתיים וחצי מפתח בשעות אחר הצהריים פריחה סביב הפה -גירוי אדמדם מעט נפוח שעד הבוקר נעלם (נראה שזו שהופיעה היום חמורה מזו של אתמול). בשבוע האחרון התחלתי לתת לו ויטמין D וטיפות ברזל (פרפיל 3)כמו כן, ביומיים האחרונים הוא שותה חליטה שאני רוקחת מהצמחים הבאים: נענע, זנגביל, לוונדר, כורכום, ציפורן, קינמון, עוזרר, סמבוק, ורד הבר ושוש. האם משהו מהנזכרים לעיל עלולים לגרום להופעת האדמומיות סביב פיו? לתשובתך המהירה אודה. -גל-

17/01/2013 | 11:48 | מאת: ד"ר קובי שדה

צמחים באופן כללי יכולים לעשות אלרגיה ובהחלט הייתי חודל מהחליטה האינטנסיבית יחסית הזו

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה