אלרגיה שלא מפסיקה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/09/2009 | 19:55 | מאת: שירלי

שלום רב, שמי שירלי, בת 41 ואם טריה לבן חצי שנה. כל חיי סבלתי מאלרגיות למזונות שונים (מתחלפים) המתבטאות בפריחה חריפה בכל הגוף, בצקת בפנים וכפעמיים בצקת בדרכי הנשימה. מזונות שהייתי אלרגית אליהם וכעת לא הם: אבטיח, אפרסק, פלפל שחור, טופו, קארי. היום אני אלרגית לבוטנים לפי מיטב ידיעתי. בד"כ התגובה חולפת בעזרת תרופה (לורטדין, אהיסטון) תוך 10, 12 שעות. ביום ב' חטפתי שוב אלרגיה. הפעם, 4 ימים אחרי, היא עדיין לא חלפה. אני לוקחת אהיסטון+פרדניזון וזה מרגיע את המצב, ואח"כ זה מתעורר שוב. השינוי היחיד הוא שעד יום ג' עוד הנקתי את בני. לפי התאוריה שלי, האלרגן נמצא אצלי עדיין בגוף ע"י ייצור החלב, ולכן התסמינים לא נגמרים. אני כעת שואבת חלב וזורקת (כדי לא לת לבני סטרואידים). מה עושים? זה עדיין לא נגמר. הצילו!!!!

07/09/2009 | 12:35 | מאת: ד"ר קובי שדה

פני בהקדם לרופא לאלרגיה הפרדניזון בד"כ אינו חיוני ותוכלי לבקש מהרופא להפסיקו אין קשר בין ההנקה לחומרת או משך האלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה