שיעול ותחושה קבועה של צורך להוציא משהו מהגרון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

19/11/2018 | 22:44 | מאת: ענת

זה לא ממש שיעול, אלא כיחכוח טורדני. רופא א.א.ג. לא ראה כלום. בדק ריפלוקס, אמר שאין.וזה נמשך למעלה משלושה חודשים. ובעיקר בערבים כשאני נשענת על כרית כדי לקרוא. אז זה ממש מתגבר.

29/11/2018 | 00:28 | מאת: שיעול עם ליחה צמיגית ירוקה , יחד עם תחושות של כאב בריאות מהגב העליון

מזה חודש לאחר התקררות יש לי שיעול עם ליחה צמיגית ירוקה רק בשעות הבוקר ותחושות כאב מבריאות בגב עליון וחהזעה בלילה מרובה , ולפעמים הליחה והשיעול מפרעים לי בדיבור ,רופא משפחה נתן לי אנטיביוטיקה מוקסוויט 7 ימים,וצילום ריאות ,נטלתי את האנטביוטיה לא עזר , פיענוח הצילום הראה גרנולומה קטנה מסויידת בחלק עליון שמאלי בריאה , נשלחתי לצילום CT לבירור הממצא לא התקבלה עדיין תשובה , רופא משפחה אמר לצילום זה צלקת של דלקת או זיהום שהיה והסתייד , או אולי נחשפתי פעם לשחפת!?? פעם ההיתי התבלין מנטו והיה שלילי ,לא זכור לי משהו ! לציין בצילום לפני3 שנים לאחר גם התקררות בצעתי צילום ריאות ולא ניראתה הגרנולומה בצילום ריאות הזמנתי תור למומחה לריאות בהדסה עוד לא ההיתי לעוד שבוע ! את 3 והשיעול נמשך בוקר וערב עם תחושות בגב עליון לציין אין לי בכלל קוצר נשימה אני מוטרד מה עליי לעשות ,

04/12/2018 | 07:02 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

בהחלט ייתכן שמדובר בתופעה אלרגית הייתי ממליץ לנסות טיפול באנטי היסטאמין למשך חודש בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה