הקאות ושילשולים בעקבות נטילת מוקסיויט

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/10/2018 | 19:49 | מאת: אליה

היי, לאחר גילוי דלקת ריאות ע"י צילום חזה, לתינוק בן 9 חודשים, הביאו לנו מרשם למוקיספן. הרוקחת הביאה תרופה בשם מוקיסיויט. לאחר לקיחת 3 מנות התחיל לעורר חוסר תיאבון, שלשולים והקאות. רצינו לדעת האם צריך ללכת דחוף לרופא או שזה יכול לחכות למחר בבוקר? והאם לתת לו היום את התרופה? בתודה מראש על הכל!

23/10/2018 | 20:54 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לצערי אין יכול לתת מענה לפניות דחופות בדיעבד אומר שפיתוח תגובה לאחר נטילת תרופה - מחייב הפסקת טיפול והתייעצות עם הרופא המטפל בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה