פיסורה טחורים בעיות עוא

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/10/2018 | 14:24 | מאת: ויס קלרה

יש לי דיספפסיה מעי רגיז בעיות פיסורה עור טחורים כל פרוקטולוג אומר משהו אחר בכל מקרה בגלל המעי הרגיז שזה או קיבה קשה או שלשול הפיבורה לא מתרפאת שמה נפידין לפעמים צורב ולא עוזר יש פרוקטולוגים שטוענים שזה בעית עור סותריי חומצה לא עוזרים אז יש חומציות רבה שגם מגרה את האזור מה ניתן לעשות עם מחלותיי אפילו ניתוח לא יצליח יש לי גם כאבים חזקים בשל הצרבות הרפלוקס יש לי חרדה מכל הסבל הזה הלא פתיר

17/10/2018 | 16:37 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בעייתך אינה שייכת לתחום התמחותי ולא לפורום זה שעוסק בעיקר באלרגיה ואסטמה אנא הפנה שאלתך לפורום מחלות המעיים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה