היפרוונטלציה בדיקת תגר סימפוניות מטכולין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/09/2018 | 17:46 | מאת: רון

עשיתי בדיקת תגר סימפוניות-מטכולין בגלל חשד לאסתמה סמויה(בתור ילדה סבלתי מאסתמה) ואת הבדיקה הפסיקו לי באמצע בגלל שחוויתי היפרוונטלציה(זה היה מאוד מלחיץ)בסופו של דבר נרגעתי וזה עבר.הבדיקה יצאה תקינה עד איפה שהפסיקו לי אותה. ולא נתנו לי תשובה ללמה זה קרה לי? למה פתאום היה לי היפרוונטלציה בגלל החומר? כי הבדיקה יצאה תקינה?אשמח לתשובה תודה

24/09/2018 | 14:57 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב היפרוונטילציה הינה תגובת יתר של מערכת הנשימה למצבים מסויימים ובדרך כלל מופיעה בהקשר של התקפי חרדה ולא בהקשר של התקפי אסטמה אנא פנה לרופא הריאות ורופא המשפחה על מנת לקבל הסבר וטיפול טוב לבעייתך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה