שיעול יבש קשה+התקף אסטמה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/08/2018 | 08:56 | מאת: דבורה

שלום. לפני כמה ימים התחלתי להשתעל מאוד (גם כעת) אתמול (יום ב') הגעתי לדירה שצבעו אותה וממש נחנקתי עד כדי כך שהייתי צריכה את המשאף. במשך כל היום השתעלתי מאוד. יש לציין כי יש לי אסטמה- משאף ונטולין. השתגעתי כבר משיעולים וזה עשה לי כאבים כשאני נושמת והלכתי לרופא. לאחר איבחון קצר הוא חושב כי מדובר באלרגיה ונתן לי את הכדור דסלורטדין לאלרגיה ואמר לקחת פעם ביום בערב במשך 7 ימים. האם יכול ליהיות שזה באמת אלרגיה? לא ידוע לי שאני אלרגית למשהו עד כדי שיעול וקוצר נשימה. תודה מראש

22/08/2018 | 00:38 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט נשמע כהתקף אלרגי בעקבות שאיפת וחשיפה לחומרי צבע יש להיצמד להוראות הרופא שלך פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה