אלרגיה של קוצר נשימה לדבק שהודבק לכתרים זמניים בערב ההדבקה שאלה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/07/2018 | 08:05 | מאת: אלרגיה דבק לכתר

שלום רב השבוע נפלו לי 3 פעמים כתרים זמניים הדביקו אותם הפעם בדבק אחר, צמיגי יותר ואחד בחזק יותר שאף פעם לא הדביקו בהם. הרגשתי טעם לא נעים בגרון ואמרו שא שטוף התחלתי בדרך הביתה להרגיש גירוי בגרון שיתפתח בערב לשיעול טורדני וקצר נשימה אינהלציה במיון עזרה יום לאחר מכן בשעות הערב אותו דבר כמו כן, נעלם לי הקול והפך צרוד האם ייתכן שמדובר באלרגיה לדבק? מעולם לא סבלתי משיעול אסטמה או תופעה כזאת בעבר תודה

22/07/2018 | 18:33 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט ייתכן שמדובר בתגובה מקומית חזקה או אפילו תגובה אלרגית לחומר יש לפנות לרופא על שיחליף את הדבק לחומר אחר בהצלחה פרופ נמרוד מימון

22/07/2018 | 20:39 | מאת: אלרגיה לדבק של כתר

תודה רבה יש לי תור בשבוע הבא האם ההחלפה צריכה להתבצע בדחיפות? האלרגיה פחתה אבל עדיין קיימת בעוצמה נמוכה יותר (גירוי בגרון וחוסר נוחות )

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה