אלרגיה לקרדית האבק.שאלות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/06/2018 | 16:52 | מאת: דפנה

האם אלרגיה לקרדית האבק יכולה להעלם? האם מתן הסטמנים משפיע על אמינות בדיקת אלרגיה עורית? האם מתן סטרואידים( כדורים זריקה) משפיע על אמינות בדיקת אלרגיה עורית? לאחר כמה זמן היסטמינים וזריקת סטרואידים מפסיקה לדכא רגישות לאלרגיה ? מה המשמעות של שני פלוסים ליד גורם אלרגני בבדיקת אלרגיה תת עורית ? מה המשמעות של פלוס אחד ליד גורם אלרגני בבדיקת אלרגיה תת עורית ? תודה

10/06/2018 | 18:53 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב להלן תשובותיי 1. האם אלרגיה לקרדית האבק יכולה להעלם? תלוי מאד מה חומרת האלרגיה. בעיקרון - היא לא תיעלם לגמרי אך יש תקופות טובות ויש תקופות טובות פחות. 2. האם מתן הסטמנים משפיע על אמינות בדיקת אלרגיה עורית? כן! 3. האם מתן סטרואידים( כדורים זריקה) משפיע על אמינות בדיקת אלרגיה עורית? כן! 4. לאחר כמה זמן היסטמינים וזריקת סטרואידים מפסיקה לדכא רגישות לאלרגיה ? תלוי איזו זריקת סטרואידים - רגילה כעשרה ימים אך יש זריקות שמתפרקות באיטיות למשך חודש. 5. מה המשמעות של שני פלוסים ליד גורם אלרגני בבדיקת אלרגיה תת עורית ? שיש אלרגיה. 6. מה המשמעות של פלוס אחד ליד גורם אלרגני בבדיקת אלרגיה תת עורית ? שיש אלרגיה קלה יותר. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה