אלרגיה לסרטנים כחולים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

25/05/2018 | 15:11 | מאת: דיוי

שלום רב! לפני שנתיים התחלתי לקחת כדורי סידן בשם דנסיטי שמופקים משריון של סרטנים כחולים. מספר חודשים אחר"כ יצאה לי אורטיקריה על הבטן. כמו כן אני כל הזמן מנוזלת והעיניים דומעות. במהלך השנה נמצאתי רגישה לפירות ים. שאלתי היא האם ייתכן שפיתחתי אלרגיה לכדורי הסידן? תודה מראש דיוי.

02/06/2018 | 08:30 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב פחות סביר בעיניי סידן הוא סידן הוא סידן - זה חומר יסוד בטבע ובגוף - ולא משנה ממה הוא מופק יש לבדוק האם הכדור מכיל חומרים נוספים מעבר לסידן עצמו. ואולי פשוט תשנה את הכדור לכדור סידן אחר? בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה