אלרגיה לאחר mri ארתרוגרפיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

26/04/2018 | 14:30 | מאת: ליאור

שלום כשעה לאחר הזרקת חומר הניגוד הופיע גרד ושלפוחיות קבלתי האיסטון וקורטיזון שעזר! ונאמר לי ש3 החומרים חשודים כאלרגנים! וצריכה לבדוק! השאלה שלי האם ניתן לבדוק את החומר שאני אלרגית יודעת שהיו 3 חומרים יוד גדולינים ולידוקאין. האם במרפאת אלרגיה בקהילה ניתן לבדוק או שצריך הפניה למרפאה בבית חולים תודה מראש

27/04/2018 | 10:21 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

בשאלה הזאת - כדאי לפנות למרפאת אלרגיה בבית חולים שם יועלו לברר את הבעייה בצורה טובה יותר בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה