פמוטידין וקפאין - שאלת המשך

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/04/2018 | 17:11 | מאת: רן

האמנם? קראתי באתר אינפומד כי שילוב של קפאין עם התרופה עלול ליצור רפלוקס, וכן יגרום נזקים (בין היתר לוושת) לטווח הארוך. אין אמת בדבר? תודה רבה

01/04/2018 | 17:17 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רן ברצוני להבהיר את המובן מאליו שעדיף שלא להשתמש בתרופות ורשימת תופעות הלוואי של כל תרופה היא כמעט אינסופית על הרופא האישי שלך ועליך להחליט ביחד עד כמה בעייתך קשה שמחייבת שימוש בתרופות תוך נטילת הסיכון של פיתוח תופעות לוואי מעבר לכך תזדקק לשיחה עם רופא מומחה שממליץ לך לפנות אליו באופן אישי ולקבל הסבר מעמיק לגבי מהות הבעייה וההשלכות של כל טיפול

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה