אלרגיה ופריחה בשבוע 7

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/02/2018 | 20:11 | מאת: דנה

היי. אני לאחר טיפולי פוריות. הצלחתי להיכנס להריון לאחר טיפול IVF ואני בשבוע 7. הרופא המטפל ביקש שאמשיך תמיכת פרוגסטרון לעוד מספר שבועות. אתמול בערב התחיל לי גרד חזק בעורף והבוקר שקמתי הייתי כולי מלאה בפריחה אדמומיות ונפיחות בגב בבטן ובפנים. מה שנראה כמו תגובה אלרגית. הייתי אצל רופאה שרשמה לי לורטדין. יתכן וזו אלרגיה למזון אך הבנתי שיתכן וזה אלרגיה לפרוגסטרון. הגרד נמשך לאורך כל היום ובערב ואים שיפור. יש לי כרגע גם חום של 37.5. מה מומלץ? להפסיק פרוגסטרון, לפנות למוקד רפואת חירום או להמתין עד מחר?

01/03/2018 | 08:43 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב כמו שאת מבינה אין לי ממש יכולת להיות זמין במסגרת הפרום לפניות חירום. מטרתנו כאן היא לכוון לייעץ ולספק מידע כללי. מקווה שהבעייה הדחופה נפתרה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה