אלרגיה לאלכוהול - שאלה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

18/02/2018 | 17:38 | מאת: עליזה

שלום, אני בת 22, בריאה בד"כ. אתמול שתיתי חצי כוס יין אדום יבש, ואחרי כמה דקות התחלתי להרגיש ממש רע, כאילו אני עומדת להתעלף. זה נמשך כרבע שעה. יכול להיות שאני מפתחת אלרגיה לאלכוהול? כי עד היום לא קרה לי דבר כזה (אמנם אני בד"כ שותה כמויות יותר קטנות...). תודה

18/02/2018 | 19:39 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב לא נראה לי כאירוע אלרגי - יותר מתאים לתגובה של התרחבות כלי הדם כתוצאה מהחשיפה לאלכוהול ואולי תגובה לא אלרגית - לחומרים הנמצאים ביין בשבילך אולי יהיה נכון להימנע מיין. בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה