אסטמה שיעול קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

13/01/2018 | 17:23 | מאת: תיקי

שלום רב לפני כשנה נחספתי לאבק בכמויות גדולות, קיבלתי תקופה ארוכה סטרואידים, באישפוז דרך הוריד, והמשכתי תקופה ארוכה , מאז אני לא מתאוששת, מקבלת התקפים תכופים, אני משתעלת ללא סוף, הליחה צגית ולא יוצאת, מצפצפת ממש קשה ..פוגע בתיפקוד היומיומי...יחד עם זאת הסיטורציה יורדת לי 88 ...לא תמיד... אודה לך על יעוץ ...תודה רבה..

13/01/2018 | 17:59 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום תיקי קריאת העזרה שלך היא הרבה מעבר ליכולת של ייעוץ אינטרנטי בפורום זה. אנא פני לרופא ריאות על מנת לבצע הערכה שתכלול - אנמנזה מפורטת, בדיקות תיפקודי ריאות, הדמייה מתקדמת של בית החזה, בדיקות דם ואולי גם אקו לב בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה