מריחה ספיגה וחדירת גל אל תוך העור

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/11/2017 | 13:28 | מאת: מריחה ספיגה וחדירת גל אל תוך העור

לפי איבחון מקרוסקופי אצל דרמטולוג, יש לי עור שמנוני. אדמומיות, פריחה אריטמית, קשקשת וטפילי דמודקס בפנים. באזור הסנתר במיוחד. רשם לי גל בנזק 5 אחוז לשימוש בשעות הערב-לילה. למשך 3 חודשים. כשאני מורח גל בנזק, תוך כמה זמן הוא נספג בעור? תוך כמה זמן הוא חודר אל תוך העור? שעות ההשפעה/עבודתו מעת המריחה? פעילותו עבודתו נפסקת מאותו רגע כשאני שותף פנים ומוצאיו מפניי? מודה לך מאוד על תגובתך לשאלותיי.

11/11/2017 | 18:24 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בלילה בעת השינה הקרם נספג ופועל ביום הזיעה מפריעה לספיגה עדיף בלילה כי גם אור יום ולא רק שמש ישירה מהווה בעייה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה