בדיקת דם לגילוי אלרגיות משמעות תוצאות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/09/2017 | 22:11 | מאת: דורית

שלום, בבדיקת דם לאלרגיה התקבל ערך IgE-Immunoglobulin E - 273 בשאר הבדיקה הערכים היחידים שלא היו קטנים מאחד' היו milk f2 שהיה 0.2 וגם Cat dander E1 שהיה 0.1 כל האחרים היו קטנים מ0.1 . האם זאת אלרגיה לחלב? ואם כן חלב פרה בלבד או כל חלב? האם זה בעצם אלרגיה ללקטוז? תודה מראש

30/09/2017 | 09:47 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב רמות הנוגדנים IGE בודקות רמות אלרגיה כלליות ומטרתן של בדיקות העור היא לנסות ולמצוא אלרגיה ספיציפית יש לחבר את תוצאות המעבדה לתלונות שלך באמצעות ראיון אנמנזה ובדיקה גופנית. את זה יודע לבצע רופא מומחה באלרגיה. יש לפנות אליו עם תוצאות הבדיקות על מנת לבצע אינטגרציה של כל הנתונים ולהציע לך דרכי טיפול בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה