בנוגע לגל בנזק 5 אחוז

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/09/2017 | 11:42 | מאת: בנוגע לגל בנזק 5 אחוז

לפי אבחון מקרוסקופי בבי חולים, אדמומיות פריחה קשקשת וטפילי דמודקס, במצח ובפנים. לשימוש טיפול הומלץ לי נרשם לי גל בנזק 5 אחוז. מקסימום פעמיים ביום. למרוח בשעות היום ובשעות הערב-לילה. כך אני עושה. שכחתי לשאול את הרופאים בבית חולים. מעת המריחה, תוך כמה זמן בנזק נספג וחודר אל תוך העור? שעות ההשפעה ופעילות של בנזק מעת המריחה? תודה רבה מראש על תגובתך לשאלותיי.

19/09/2017 | 00:44 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב ראה תשובותי הקודמות לשאלות דומות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה