אני רואה ומרגיש שיפור ניכר משימוש גל בנזק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

13/09/2017 | 09:51 | מאת: אני רואה ומרגיש שיפור ניכר משימוש גל בנזק

שלום רב פריחה אריטמית קשקשת, DEMOCIDOSIS רבוי של טפילי דמודקס בעור הפנים- כולל מסביב לסנתר. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל דרמטולוג בבית חולים. דרמטולוג רשם לי לשמוש טיפול גל בנזק 5 אחוז, למשך 3 חודשים. בימים הראשונים למרוח בשעות הערב לילה, לאחר 4-5 ימים למרוח פעמיים ביום, בשעות היום ובלילה. כך נכתב ונאמר לי וכך אני עושה. אחרי שימוש של כ 10 ימים, אני רואה וחש שיפור ניכר בפניי. אפשר וניתן להבריא יותר מהר מבנזק 10 אחוז? השאלה שלי- לחזור לרופא עור לבקש ממנו שיעלה לי מינון של בנזק מ-5 ל- 10? או שזה לא חשוב ולא חיוני? 5 או 10 אחוז יש להם אותה השפעה ויעילות? נכון להיום, עדיין יש לי קצת אדמומיות ופריחה וכמה דמודקסים מסביב לסנתר.

13/09/2017 | 14:45 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

המשך כך בהמלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה