ילד עם פריחה ומרגיש מצויין

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

09/09/2017 | 15:14 | מאת: לילי

שלום רב, כבר יומיים יש לבני בן ה3 יש פריחה ורדרדה ולא מגרדת על הגב,הבטן הידיים הרגליים וליד בתי השחי. הילד מתנהג רגיל.אין לו חום וגם לא היה.הוא מרגיש טוב.אבל הוא קצת מנוזל.יכול להיות שזו אלרגיה של עונת מעבר?אציין שגם עבר לגן חדש.זה יכול להיות סטרס? גורם נפשי?הפריחה מעט חיוורת אך רואים אותה.זה נקודות קטנטנות ורודות חיוורות.

09/09/2017 | 16:56 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט יתכן אלרגיה קלה אם לא עובר יש לפנות לרופא המשפחה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה