גל בנזק נגד דמודקס בפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

07/09/2017 | 20:34 | מאת: גל בנזק נגד דמודקס בפנים

שלום רב פרופסור הנכבד נמרוד פריחה אריטמית קשקשת, טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS בעור הפנים- מסביב לסנתר. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל דרמטולוג בבית חולים. דרמטולוג רשם לי לשימוש וטיפול גל בנזק 5 אחוז למשך 3 חודשים, למרוח בלילה בלבד. שלשום רכשתי אותו והתחלתי להשתמש בו . אינני מסוגל לסבול שום גל/קרם/משחה כל הלילה. מעבר ל 4-5 שעות אני עשוי לחוש תופעות לוואי קשות מכל גל/קרם/משחה על הפנים. אני מורח את הגל בנזק בשעה 00 21 ומוציא אותו מהפנים בשעה 00 01 אחרת אני לא ישן בכלל מהריח שלו . תוך זמן הזה 3-4 שעות בנזק נספג ופעיל בפנים?

09/09/2017 | 16:53 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב התשובה היא - כן בהצלחה פרופ נמרוד מימון

10/09/2017 | 00:20 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בלילה בעת השינה הקרם נספג ופועל ביום הזיעה מפריעה לספיגה עדיף בלילה כי גם אור יום ולא רק שמש ישירה מהווה בעייה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה