טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

04/09/2017 | 16:16 | מאת: טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS

שלום רב . פריחה אריטמית קשקשת, טפילי דמודקס DEMOCIDOSIS רבוי של דמודקס בעור הפנים- מסביב לסנתר. כך לפי אבחון מיקרוסקופי אצל דרמטולוג בבית חולים. דרמטולוג רשם לי לשיומש טיפול גל בנזק 5 אחוז למשך 3 חודשים, למרוח בלילה בלבד. שכחתי לומר ולשאול את הרופא- אני כאיש ביטחון מאבטח, אמור וחייב לעבוד גם משמרות לילה בכל שבוע. בימים שאני עובד לילה, אני יכול ואפשרי למרוח גל בנזק בשמונה-תשע בערב ? ולשתוף להוציאו מפניי בשעה 5-6 בבוקר? בכלל גם כשאני לא עובד לילה, אני לא ישן עד 2-3 לפנות בוקר. זה בסדר? או גל בנזק נספג ועובד ופעיל אך ורק כשיושנים לילה שלם? כשערים ועובדים בלילה, גל בנזק לא נספג ולא עובד ולא פעיל ?

04/09/2017 | 21:53 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בלילה בעת השינה הקרם נספג ופועל ביום הזיעה מפריעה לספיגה עדיף בלילה כי גם אור יום ולא רק שמש ישירה מהווה בעייה בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה