פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

01/09/2017 | 13:24 | מאת: פריחה אריטמית קשקשת בפנים בסנתר

אבחון בדרמוסקופ אצל רופאת עור- אקנה עם טפילי דמודקס רבים, באזור הסנתר. הרופאה רשמה לי גל בנזק 5 אחוז . למריחה בסנתר למשך 3 חודשים, פעם ביום בשעות הערב/לילה. רכשתי אתמול והתחלתי להשתמש בו. השאלה שלי: מריחה בשמונה-תשע בערב, למשך הלילה מספיק אפקטיבי ופעיל בנזק בסנתר? 10-12 שעות גל בנקז על הפנים לא גורם נזק ? כי בבוקר בשעה 07 אני מתקלחת, שותף מוציא את הגל בנזק מהפנים עם סבון נוזלי עדין ויוצא לעבוד. האם אני פועל בסדר ונכון וכראוי?

03/09/2017 | 19:48 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב את פועלת נכון וכראוי המשיכי כך בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה