דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/08/2017 | 09:51 | מאת: דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים

שמי רמי בן 50 מאזור המרכז. אתמול הובחנתי אצל רופא עור, פטרת הגוף, זיהומים פטריתיים. דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים. רופא עור רשם לי קרם פיטרקס, לשיומוש פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- יש בו סטירואידים? או חומר אחר יעיל בפיטרקס? מעת המריחה, תוך כמה זמן נספג בעור פיטרקס? תוך כמה זמן מתחילה להשפיע קרם פיטרקס? שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? הליכה רגלית ואימוני כושר, אין בעיה עם זה במהלך שימוש בפיטרקס? תודה רבה מראש לתגובתך לשאלותיי, פרופסור נמרוד.

18/08/2017 | 09:17 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב 1. יש בו סטירואידים? לא יש רק חומר נגד פטריות 2. מעת המריחה, תוך כמה זמן נספג בעור פיטרקס? כחצי שעה תוך כמה זמן מתחילה להשפיע קרם פיטרקס? תוך שבוע שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? עובד לאורך כל שעות היום הליכה רגלית ואימוני כושר, אין בעיה עם זה במהלך שימוש בפיטרקס? לא אין בעייה הכל פעילות גופנית בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה