אלרגיה לתרופות שונות..............

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/07/2017 | 12:29 | מאת: שרי

שלום מזה כשבועיים אני סובלת.משיעול יבש אתמול קניתי סירופ לשיעול ללא מרשם kuffex לאחר כמה דקות הופיע לי פריחה בגוף שלוותה בקוצר נשימה הגעתי למיון ושם נאמר לי שהסירופ מכיל dextrometnesin שזה החומר שמופיע באקמול יום וליליה שאליו אני אלרגית יש לציין שאני אלרגית ל NASAIDS שזה כולל אדוויל נורופן וולטרן אטופן זינט בעבר קיבלתי כדורי רקוד לשיעול שמאד הקלו עלי רציתי לדעת אםצאני יכולה לקחת את הכדור הזה תודה שרית

30/07/2017 | 17:06 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב המלצתי הכללית שלמעט במקרים נדירים - לא להשתמש בתרופות לדיכוי שיעול פוטנציאל הנזק שלהן עולה לאין שיעור על התועלת במקרה שלך - התפתחות אלרגיה בחשיפה שנייה עלולה להיות מסוכנת פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה