נזלת שלא נגמרת וחוסר ב iga

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/07/2017 | 21:18 | מאת: נירית

שלום , בני בן 3.5. סובל מנזלת שלא נגמרת בכל הצבעים.... לוקח כבר חודשיים סירופ דלסלורטדין. זה עוזר לו. מייבש את הנזלת. כמה אפשר להמשיך את זה ? אפשר לקחת את זה חודשים ??? בני אובחן עם חוסר מוחלט ב iga. סבל גם מקצת אסטמה , סטרידור , זיהומים במערכת העיכול.. וקיבל בחצי שנה האחרונה גם סינגולייר , qvar , אבאמיס. הדבר האחרון שהשארנו הוא דלסורטדין .... אבל כל פעם שמפסיקים הנזלת זורמת וזורמת... משום מה בבדיקות אלרגיה יצא לא רגיש למה שבדקו (הפסקנו דסלורטדין 4 ימים לפני) סליחה שיצא ארוך... תודה , נירית

15/07/2017 | 21:35 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב בהחלט ניתן להמשיך עם טיפול זה לתקופה בלתי מוגבלת גם חודשים ושנים אל תחששי מהשימוש בתרופה - מה עוד שנראה שהיא מקלה מאד עליו בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה