תחושת מחנק במהלך היום

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/06/2017 | 23:45 | מאת: יעל

שלום רב, פעמים רבות, באמצע נהיגה או במפעלים שאני עובדת באופן פתאומי מרגיש לי משהו מציק בגרון, אני מתחילה לדמוע, להשתעל ואף להקיא. לאחר כחמש או עשר דקות זה עובר אך רק לאחר שאני משתעלת בלי סוף. ממה יכול לנבוע תופעה הנל?

02/07/2017 | 03:19 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב על מנת לקבל תשובות יש לבצע אנמנזה מפורטת. שאלות כגון - הסטוריה רפואית, אלרגיות, אסטמה, עישון, שימוש בתרופות ועוד הן חשובות על מנת לקבל כיוון והחלטה אנא פני לרופא המשפחה על מנת לקבל תשובות יותר מדוייקות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה