סינגולאייר ואלרגיה אשמח לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/02/2017 | 07:31 | מאת: דניאל

שבוע טוב קובי, הבן שלי בן 2.7 ברקע אלרגיה לחלב וביצים ואטופיק דרמטיטיס( היה אטופיק קשה בינקות אבל היום הוא יותר קל). מינקות סבל מברונכיליטיס פעמיים בשנה למשך כחודש אך השנה מסוף אוקטובר הוא התחיל עם שיעול טורדני שהתברר כדלקת של הסימפונות התחלנו טיפול בפרופיטן וזה עזר לתקופה בה הוא טופל ולא מעבר לכך כי זה מייד חזר התחלנו טיפול במשאףפליקסוטייד עבר רק אחרי שקיבל שלושה שבועות ושבועיים אחרי הטיפול חזר שיעול יבש וטורדני מופיע אחרי מאמץ, צחוק ממושך יציאה מהבית החוצה כשקר ... השיעול נמשך כמה שעות ובין שיעול לשיעול הוא עושה קולות כאילו אין לו אוויר . לא מצפצף הריאות נקיות... במקביל בשבוע שעבר יצאה לו פריחה אטופית בגב והבטן טופל חמישה ימים בפניסטיל וזה עבר מכיוון שה שיעול נמשל כבר ארבע חודשים והוא יום יומי הרופא ילדים טוען שזו אלרגיה ונתן סינגולאייר ... רציתי לדעת מה דעתך על הטיפול והאבחנה... הבן שלי במעקב אצלך לגבי האלרגיה לחלב וביצים האם כדי לעשות טסטים לבירור אלרגי לגבי השיעול? תודה רבה!

05/02/2017 | 10:44 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן סה בהחלט נשמע שיעול אלרגי ואתם מוזמנים אליי לבירור וטיפול

05/02/2017 | 17:10 | מאת: דניאל

תודה רבה! נגיע..

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה