מחפשת זריקות גנציקלוביר

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/08/2009 | 15:13 | מאת: לינדה

שלום רב בעלי חולה לוקמיה לאחר השתלת מח עצם הסתבך עם cmv חשש לאיבוד הראיה זקוק לזריקות גנציקלוביר - לעיניים ( 10 מנות לערך ) קופת חולים מסרבת לממן עזרה בחיפוש מקורות הספקה ובמידת האפשר - בהוזלה

01/09/2009 | 09:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נא צרי קשר עם ארגון חברים לרפואה 0732198805 רחל, ע"מ שנבדוק אם יש במאגר התרופות של ארגון חברים לחברים.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"