מחפשת נואשות תרופת זומרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

16/05/2009 | 12:12 | מאת: גל

אני מנסה לעזור לחברה ללא ידיעתה. היא עדייןבמצב הכחשה גבוה ואנו החברים מנסים להשיג עבורה את התרופות. בכל אופו מדובר באשה מדהימה . תוד'ה מראש גל

25/05/2009 | 09:39 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

ארגון חברים מנתב בין תרופות שנזקקים להם לבין אלה שנותר להם, צרי עימנו קשר לבדיקה במאגר האם התרופה קיימת- רחל 0732198805 או כנסי לאתר חברים לרפואה והרשמי שם בטופס קבלת תרופה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"