עזרה כספית לטיפול כולל בשיניים בתמורה לתרומת כיליה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

19/11/2008 | 18:43 | מאת: יגאל

אני בחור בן 44 ,שמצבי הכלכלי גרוע ביותר אני מיתפרנס מהבטחת הכנסה (1300 ש"ח) אני זקוק להרכבת שניים תותבות ,לאחר שהרופאה עקר לי את כול השיינים כהכנה להרכבת תותבות אך כרגע אין באפשרותי לשלם את מחיר התותבות כך שכרגע אני ללא שיינים ביכלל דבר שגורם לי להיסורים רבים,כיום אני אוכל רק אוכל נוזלי ,לא יוצא מהבית או הולך לארועים מישפחתיים או לליוי ביתי לפעילויות בבית הספר מחמת הבושה כמו כן גם לחפש עבודה אנני יכול כי אני מתביש לגשת לראיון עבודה .כך שכרגע ניכנסתי למעגל הקסמים שאנני יכול לעבוד כדי לממן את התותבות וגם שום בנק לא יתן לי הלוואה ללא תלוש משכורת מצבי כול כך נואש שאני מוכן לתרום כליה בתמורה למימון הטיפול בשניים. השמח מאוד אים מישהו יוכל לעזו או להפנות אותי למקומות הנכונים שיכולים לעזור.כול תרומה תתקבל בברכה .למעונינים לעזור כספית ולו במעט ניתן להפקיד לסניף דואר 251 לחשבון 3518890 אים היתרם כסף יותר מהדרוש (בסביבות 8000 ש"ח) אני מבטיח לתרום את האפרש לצדקה בתודה מראש ואמון ברכות לכול בית ישראל ט"ל 0547997942

24/11/2008 | 09:42 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

קיבלנו את פנייתך, פנה לבית חולים למחלקת השתלות בבית חולים בלינסון ושם תבדוק מבחינה חוקית למה אתה זכאי בגין תרומת כליה.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"