כאב כרוני

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

15/06/2012 | 22:26 | מאת: סיסי

שאפו על זה האתר לאניות דעתי רבים זקוקים לו מסיבה זו או אחרת.מטופלת באופן קבוע באוקסיקונטין 40 פעמיים ביום ופנראגן עקב 6 פריצות דיסק וכאב שבחודש האחרון לא מרפה חייבת את התרופה רק היא מקלה ועוזרת לי לתפקד עם ילדיי בחיי היומיום.אשמח עם תוכלו לעזור.

28/06/2012 | 16:34 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

נשמח לעזור. שלחי את המרשם לפקס: 03-5792223 -רחל צייני את שמך ומס' טלפון

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"