העמותה שלכם סתם עמותה פעמיים פירסמתי שאני רוצה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

05/06/2008 | 09:03 | מאת: אבי

לתת תרופות ופירסמתי טלפון ואף אחד לא חזר אליי אולי אתם כן עובדים למען מטרות רווח

11/06/2008 | 10:14 | מאת: הרב יחיאל לנדמן

שלום לך אבי, אתן לך הסבר קצר על פרויקט ניתוב התרופות של עמותת חברים, העמותה מנתבת תרופות בין אנשים שנותנים תרופות לבין אלה שנזקקים להם, כל מתן תרופה נרשם בחברים במאגר תרופות ממוחשב ולא מתקבל אלינו באופן ממשי, התרופה מנותבת ע"י שיחת טלפון לנזקק לתרופה ומועברת מהתורם לנזקק ללא התערבות חברים באופן פיזי רק ע"י העברה טלפונית, יש מצבים שאנשים זקוקים לתרופות ולא נמצא להם תורם ויש גם להיפך שאנשים תורמים תרופות ועדיין אים להם ביקוש, המידע שמור במערכת חברים וברגע שיש אפשרות לעזור ולהעזר אנחנו מבצעים את הקישור, לכן יכול להיות שהתרופות שהנך רוצה לתרום עדיין לא נתבקשו על ידי אף אחד והם ממתינות במידה ומישהו יזדקק להם. בכל מקרה, לא ציינת על איזה תרופות מדובר ונשמח לקבל את הרשימה עליה הנך מדבר. הרבה בריאות

26/06/2008 | 17:16 | מאת: תקוה

ממש אבל ממש לא נכון, כל כך הרבה פעמים לצערי הרב נעזרתי בהם . והעמותה נהדרת ובמיוד בחורה בשם רחל שכל פעם שבקשתי לאימי תרופה אינשור או טיטולים . מיד התגייסה לעזרתי. כן ירבו כמוכם. אתם עושים עבודת קודש.

28/07/2008 | 16:17 | מאת: יהודית

לאבי : העמותה חברים לרפואה מצילה חיים ! מן הראוי שתתנצל בפני כב' הרב יחיאל לנדמן ובמיוחד בפני בחורה בשם ר-ח-ל . רחל את עושה עבודת קודש.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"