אופן לקיחת כדור ברזל סלו פה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

11/08/2008 | 18:11 | מאת: ניסים

בס"ד 11.08.08 בגלל ברזל נמוך מתחת לנורמה רופא המשפחה רשם לי כדור סלו פה פעמיים ביום ושצריך ליטול את הכדור אחרי 2 שעות ןלפני 2 שעות מהאוכל בדף המידע שמצורף לתרופה כתוב ליטול "אחרי האוכל" הודעתי על כך לרופא אך הוא חזר ואמר לי "רחוק מהאוכל 2 שעות" אבקש תשובה מבהירה מרופא מומחה לקבלת תשובה מה הזמן הנכון והאם יש טעות בהוראות הדף המצורף לתרופה ואם אפשר לתת הסבר כי זה חשוב לי תודה ! נ.ב הרופא נתן לי גם לקבל זריקות בי-12

שלום הפורום הזהעוסק בבעיות מנהליות לקבלת תשובה פנה לפרום שדן בבעיות רפואיות

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ