פרקינסון

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

01/06/2012 | 16:38 | מאת: אור

שלום רב, אני פונה למען חברתי החולה בפרקינסון ומקבלת אזילקט. עד היום שילמה כ-400 ש"ח עבור התרופה והמחיר הועלה לה לכ-600 ש"ח. הרוקח בסניף קופת החולים שלי אמר שחולים שהוא מוכר להם משלמים 95 ש"ח. האם תוכל להסביר לי את פערי המחירים ומה עליה לעשות כדי לשלם פחות? ניסיתי למצוא באתר פורום העוסק בפרקינסון כדי לשאול גם שם אך לא מצאתי. תודה על תשובתך, אור

אני לא יודע יכולות להית סיבות רבות 1. חולים עם מחלות כרוניות משלמים עד תקרה 2. חולים ניצולי שואה מקבלים הנחות 3. לפעמים יש הנחות במסגרת הביטוח המשלים צריך לברר את כל הפרטים בקופה

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ