הפסקת תרופה

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

08/03/2012 | 11:32 | מאת: מיה

שלום! עקב כאב ראש אני מקבלת בקלוסל 10 מ"ג חצי בוקר ואחת ערב. ואינדוביס 25 מ"ג אחת בוקר ואחת ערב.נוטלת מזה חודש וזה לא עוזר. החלטתי להתחיל בדיקור סיני.ואני מעוניינת להפסיק התרופות כי אני מתכננת הריון. אך הבנתי שהפסקת תרופות אלו אמורה להיות בהדרגתיות ולא הפסקה בבת אחת.השאלה איך אני עושה את זה? איך אני מורידה תכוון אותי בבקשה. תודה

אנחנו לא הפורום המתאים, אנחנו עוסקים בנושאים מנהליים ולא רפואיים טהורים

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ