התרכזות נוזלים סביב התפרים

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

17/12/2011 | 20:05 | מאת: נוגה

נותחתי לפני כשנתיים ועברתי כריתה מלאה של הבלוטה בגלל קרצינומה פפילרית. עכשיו הצוואר התחיל לכאוב לי והתברר באולטרא סאונד שסביב התפרים שלא נמסו מתרכזים נוזלים ומתהוות מעין דלקות.הגוף כאילו דוחה את התפרים. מה עושים????זה כואב!!!

פונים לרופא

27/12/2011 | 11:49 | מאת: נוגה

נו, באמת, נראה לך שלא פניתי? פניתי אל המנתח שלי שהוא קליבר באיכילוב - אז מה? הוא אמר לי שאין מה לעשות, ואני לא מאלה המוכנים להשלים עם סבל. בטוח יש פתרונות אבל הם לא ידועים למי שפניתי אליו.העובדה שהוא אינו ידוע לו עדיין אינה מעידה על כך שאין לכך פתרון- גם אם הוא בכיר באיכילוב. בסרט הזה כבר היינו. לכן פניתי לפורום. אולי אפילו מישהו חווה זאת בעצמו ויודע על פתרון אחר.

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ